Bruidswinkels in Haarlem

De zoektocht naar de trouwjurk van je dromen, of het vinden van de perfect trouwlocatie is maar een deel van het avontuur nadat je ten huwelijk gevraagd bent. Hieronder vind je de beste bruidswinkels van Haarlem en omstreken.

Bruidsatelier Style Devotion in IJmuiden

U heeft al een bruidsjurk, maar hier en daar moet er nog wat aan vermaakt worden? De bruidsjapon is niet op maat, te wijd, te lang of juist te strak? Of u wilt juist een andere touch eraan geven? Denk maar aan de jurk van Oma of uw moeder. Laat uw trouwjurk vermaken of aanpassen door één van onze experts in dit vak in ons atelier in de buurt van Haarlem.

Een trouwjurk vermaken is een vak apart. Het vergt Passie, inzicht, handvaardigheid en geduld.

Voor een prijsbepaling kunt u het beste eerst langs komen in ons atelier om de japon te laten zien. We kijken samen naar de mogelijkheden en bespreken de uiteindelijke prijs. De stoffen zijn mede bepalend voor de uiteindelijke prijs. Voor een perfect resultaat, kom minstens twee maanden van te voren met uw bruidsjapon langs. Ook al is de trouwjurk niet bij ons gekocht, we kunnen hem aanpassen naar uw wensen. Een prijsindicatie voor het vermaken van uw jurk is tussen de €175 en €250 euro.